dinsdag, juli 30, 2002

nog beter dan het 06-nummer:
Kroostcontrole
In september komt in de Verenigde Staten een speciaal kinderhorloge op de markt. Het bedrijf Wherify Wireless heeft het horloge uitgerust met een Global Positioning System (GPS), een pager voor korte berichtjes, een "paniekknop" waarmee de politie geroepen kan worden en een alarm, dat afgaat wanneer het horloge wordt afgedaan. Ouders kunnen op een website zien waar de kinderen zijn, inclusief satellietfoto's. De gemoedsrust in een land waar veel kinderen verdwijnen, kost tot 50 dollar per maand.
[src="planet computer"]

Willen alle ouders van kinderen die op het Media Playa liggen het 06 nummer van een van de ouders op de arm van het kind schrijven met een watervaste viltstift ? Tattoo mag ook, maar denk dan wel aan nummerbehoud :)

donderdag, juli 25, 2002

Wordt het niet eens tijd voor de Media Playa Bookclub ?

Tegenwoordig kun je zelfs niet eens meer even onder de zonnebank zonder dat iedereen op het www mee zit te kijken.

ascii aerobics, ofwel twister op je toetsenbord (kies program two )

dinsdag, juli 23, 2002

Het is een raar verhaal! Hobbyprojectje van Martijn en Elco. Download, luister en oordeel... Laat de opmerkingen maar binnenstromen. 'Spread the word'!

maandag, juli 22, 2002

Alle Aziaten zien er hetzelfde uit?
test hier je kennis, bij "take the test"

zaterdag, juli 20, 2002

One Hundred Albums You Should Remove from Your Collection Immediately (src= nl.muziek.... en dat is usenet voor de leken :)

woensdag, juli 17, 2002

Omdat het altijd beter kan heb ik weer een nieuw speeltje in huis gehaald. Natuurlijk kon ik mp3-cd's afspelen op mijn Yamakawa (HCC Beurs 2000), maar je moet dan wel steeds eerst een cdtje bakken en dat gaat irriteren. Dan kan je natuurlijk een audio-kabeltje trekken van je pc naar je stereo-installatie, maar mijn pc staat boven en de audioinstallatie beneden. Het 'buisje' dat in de muur is ingegoten zit stampvol met een telefoon-, isdn- en coaxkabel. Past niks meer bij - ik mag hopen dat ze bij nieuwbouw gewoon een regenbuis ingieten.
Dan is hier DE oplossing: een radioverbinding tussen pc en stereo-installatie, dwars door het plafond heen! Ook bruikbaar voor het verzenden van dvd-signaal naar tv, of bijvoorbeeld een videocamera (als webcam) naar tv. Dan kan je modern babyzitten: af en toe even zappen voor een live verbinding met de babykamer... ;-) Alleen het richten van de antenne vereist wat oefening en is afhankelijk van de dikte van het beton waar je doorheen wilt. En de magnetron stoort, maar verder prima kwaliteit! Ik ben erg enthousiast over dit ding! Een paar Gig aan muziek op de pc, afspelen met WinAmp met de fade over-plugin waardoor het ene nummer naadloos overvloeit in het volgende, jingles tussendoor en je hebt je eigen radiostation! ;-) (X10 / Marmitek (nl), gekocht bij MyCom voor EU 99,--).

zondag, juli 14, 2002

Voor alle fotograferende/webloggende, kortom FTP-ende wereldreizigers onder ons: web2ftp.com - the web interface to any FTP account

vrijdag, juli 12, 2002

Deze dame is inmiddels al 40 jaar!!!!!



(voor degenen die totaal onwetend zijn t.a.v. de lijst van meest sexy vrouwen in de wereld: dit is Sheryl Crow)

Ik kan Herben nergens op de site van de LPF terugvinden.....

Het schijnt zo te zijn dat jullie tijdens mijn 8 maanden afwezigheid gewoon door zijn gegaan met sites posten op deze pagina.... dus het kan zijn dat jullie deze ALLANG kennen. Zo niet dan moet je de filmpjes op PhoneBashing.com zeker even gaan bekijken.

ps Vincent: Yes.... De links op de RVU-site werkte 3 dagen geleden niet maar eergisteren ineens weer wel. Heb dus achteroverleunend in m'n bureaustoel alsnog de MagicMinds-soap zitten bekijken. Erg leuk!

donderdag, juli 11, 2002

Handig hoor, Google answers

Nu het zo'n heerlijk weer is in Nederland, is de Playa ook in ons landje te bereiken. Dus geen lange reizen meer naar tktktktk: www.mediaplaya.nl sponsored by Mangrove internet development

dinsdag, juli 09, 2002

In Amerika worden zakken vol geld uitgegeven om geweldige videogames te verbieden en tegelijkertijd om geweldadige games te maken om verse GI's te recruteren.

Weet er iemand waar ik die documentaire over Magic Minds nog terug kan kijken?
(de links op de site van omroep.nl lijken niet te werken)

"Michael, have you been drinking?"
"Bonnie, can Kitt drive on alcohol yet ?? i know i can"
David Hasselhoff in Rehab

maandag, juli 08, 2002

cool scrollbar racing

vrijdag, juli 05, 2002

Hieperdepiep Goera! Vandaag trouwt Goeroe Jossie met Berlinda! Gaat hij zijn wilde haren nu verliezen? En draagt hij zijn haren vandaag in een bossie, zoals een ware Goeroe dat doet op zijn bruiloft? Het wordt vast een ouderwets hippiefeest... en dan morgen met z'n allen op de motor naar het zuiden, met zijn verse vrouw achterop! Veel geluk gewenst!

Goeroe Jossie!